Lite om mig!
Min första täckta tårta bakade jag till sonens 1 årsdag 2009. Efter det så började de rulla på med beställningar så jag bestämde mig för att starta företaget Lindas Tårtor hösten 2011 i hemmet i Anneberg. Jag bor där tillsammans med min man Robert och våra barn Alex och Alice.

Våren 2016 så fann jag en underbar lokal på Centralgatan i Nässjö, vi påbörjade renoveringen och idag är lokalen livsmedelsgodkänd. 

Jag har studerat Bageri & konditori på Ultra (numera Lernia) i Nässjö, där har jag genomgått utbildning i bl.a livsmedelshygien. Själva tårtkonsten har jag gått några mindre kurser annars så är jag självlärd.

Våren 2016 var jag också med i det populära TV-programmet Det Stora Tårtslaget. Jag åkte ut i näst sista avsnittet och kom därav på delad 4:e plats. Jag är otroligt nöjd med min insats och det är något som jag verkligen inte ångrar. Det var en otroligt rolig, stressig och väldigt lärorik upplevelse.

I december 2016 beställde ägarna av Thimons konditori Linda & Markus, en tårta av mig. Då fick vi kontakt & jag fick ett erbjudande av dem som jag inte kunde tacka nej till, de ville köpa min verksamhet & ge min en anställning hos dem på Thimons. Jag funderade väldigt mycket på hur jag skulle göra då jag lagt ner mycket jobb på företaget, samtidigt som det är väldigt ensamt att arbeta själv. Så jag bestämde mig för att satsa på detta.
Så nu bakar jag alla tårtor på Thimons i Nässjö istället! Det känns fantastiskt roligt och jag är så glad att jag fick detta erbjudandet!

 

Hos Lindas tårtor